Over 2Balou

Wanneer je bij 2Balou binnenstapt waan je jezelf een beetje in een Parijse boutique. En zeg nu zelf, in deze inspirerende omgeving in het artistieke hart van Eindhoven aan de Kleine Berg, waar je een ruim aanbod aantreft in boetiekjes, kunstgalerieën, gezellige restaurants en hippe modezaken, mag een vrouwen modezaak met de eigenzinnige stijl & allure van 2Balou niet ontbreken.

Als je de winkel aan de Kleine Berg bezoekt word je direct verrast door een ruime collectie betaalbare mode. De stijl loopt uiteen van klassiek tot trendy. Van jong tot oud, voor hip en chique en altijd mode met klasse. Ook vind je bij 2Balou tal van accessoires waarmee je eindeloos en geheel in je eigen stijl kunt combineren. En kom je er zelf niet uit dan zal een van de enthousiaste medewerksters jou graag adviseren.

Lifestyle is altijd een belangrijk deel van onze opvoeding geweest.

Enkele jaren geleden zijn de zussen Daisy en Nadine Diks gestart met 2Balou. Op de vraag waarom geeft Daisy het volgende antwoord: “Lifestyle is altijd een belangrijk deel van onze opvoeding geweest. Het ondernemen zit in de familie en onze moeder is Française. Deze combinatie verklaart de passie van een eigen winkel in de mode.”

Op de vraag wat 2Balou haar klanten wil bieden geeft Nadine een kort en helder antwoord: “Tijdens onze inkoop bezoeken aan de verschillende modesteden worden wij altijd geïnspireerd en verrast. Met name door het onverwachte, nieuwe trends, tijdloze mode of juist de combinatie daarvan. Dit gevoel willen we ook bieden aan onze klanten.”

Kortom 2Balou is vooral een winkel die je moet beleven. Laat je ook inspireren en breng snel een bezoek aan onze webshop of de winkel op de Kleine Berg 9 in Eindhoven.

 

with-love-daisy-en-nadine