Betalen & Verzenden

Betalen

Bij 2Balou kun je op de volgende manieren 100% veilig afrekenen:

iDeal

Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland. Bij deze betaalmethode kan je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met jouw eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank. Als je telebankiert, kan je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden.

Creditcard (Visa, MasterCard en Maestro)

Je kunt jouw creditcardgegevens via onze beveiligde SSL-procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met jouw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Je creditcard wordt belast op het moment dat een artikel is verzonden.

PayPal

Met PayPal kan je veilig en snel online betalen of betalingen ontvangen via jouw eigen bankrekening of creditcard. Bij een betaling via PayPal komen verzendbare producten in aanmerking voor PayPal Aankoopbescherming en is de koper beschermd wanneer bijvoorbeeld het product niet wordt ontvangen.

Meer informatie over de PayPal Aankoopbescherming.

Mister Cash

Deze betaalmethode is speciaal geschikt voor bestellingen vanuit België en vergelijkbaar met het iDeal-betaalsysteem in Nederland. Al uw betalingen worden verwerkt via de betaalpagina van uw online bank. Zo kunt u ook via het betaalscherm van uw eigen bank de benodigde gegevens invoeren.

2Balou Code

2Balou Ruilcodes, kortingscodes of tegoedcodes kun je invullen bij het afrekenproces. Onze codes zijn altijd eenmalig te gebruiken en geldig voor een beperkte periode. Deze periode wordt altijd aangegeven in de mail waar ook de code in vermeld staat.

Verzenden in Nederland en België

2Balou bezorgt bestellingen binnen Nederland en België altijd via de pakketservice van PostNL.De standaard verzendkosten zijn € 4,95 voor Nederland en € 8,- voor België. Als je boven de € 100,- bestelt, versturen wij het pakketje gratis naar je op!

Natuurlijk begrijpen we dat onze klanten zo snel mogelijk hun 2Balou bestelling willen ontvangen! Daarom streven we er naar om orders direct de eerstvolgende dag te verwerken. De levertijd bedraagt bij directe betaling doorgaans 1-2 werkdagen. In het weekend geplaatste orders worden op maandag verwerkt.